低調過後的彩虹-Sistersbrabra夢露無痕

April 23, 2017

本季新推出既此款新款, 可以稱為守得雲開見月明。其seamless低調既設計; 順滑既冰絲質材; 以及內部溫柔的小手承託, 必須手握實物才能完全感受到設計者的誠意。

 

 

 

 

 

 

最初由我們在廠家睇到此款設計的打版, 毫不猶豫便決定大量入貨, 并改名為夢露無痕。 浮生若夢, 繁華畢露後便離去無痕, 大概是這個意思吧。小編也沒想到店主有此番意境!名字改得冇錯, 在小店四百多款內衣中, 它表現得絕不出眾, 當時也絕對估唔到佢竟然成為本季既TOP SALE ITEM。

 

剛入貨後很長時間, 係ONLINE或門市都唔係好多人留意呢款無痕內衣。 大概是無痕款出了太多皇牌的關係, 競爭比較激烈, 亦可能係佢表現得真係太低調, 單靠圖片已經無法吸引客人大大的注目, 我們亦沒有特別為此款作宣傳, 現在想起來真有點對不起它, 哈哈!

 

有麝自然香, 一段時間後, 隨著客人在門市拎起佢到試身室既一刻起, 佢既命運就被改寫, 換黎大量好評和口碑。口碑一旦建立, 就是幾何級既宣傳效用, 所以我地而家最常聽到既就係:「我想要我FD之前買個套。」 指的就是夢露無痕。

 

走筆至此, 雖然寫得比較隨性, 但也許有看倌已經察覺到; 其實小篇想寫的此款也就是本店的宿影。

幾年的用心經營; 挫折; 競爭, 亦代表我們有著排除萬難的心, 低調只是暫時的, 終有一天定要發熱發亮。

Please reload

Recent Posts

November 20, 2020

November 16, 2020

November 8, 2020

October 11, 2020

September 29, 2020

September 29, 2020

September 29, 2020

September 16, 2020

September 4, 2020

Please reload

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
pngwing.com.png

©2016 Copy right by Sisters Brabra. 

客服電郵:sistersbrabra@gmail.com

​門市地址1:旺角百寶利商業中心2104室

門市地址2:銅鑼灣地帶1樓164號

門市地址3:元朗嘉城廣場1005號

​門市地址4:荃灣新之城62號鋪

​門市地址5:觀塘巧明街萬年工業大廈1樓F3號

中國銀行: 01260000068685 Sisters brabra

滙豐/恆生:789-309-804-883

Sisters brabra

0