了解前扣BRA

係以前{前扣既BRA}係FOR 孕婦、餵母乳既女性同埋年紀大的女性穿著,因為較為方便穿著同埋除!隨住時代變遷,依家出左好多款式較為花巧既前扣款既BRA,等我一一話比你地聽前扣既BRA穿著方法同優缺點!

前扣BRA既扣設計大致分為兩種:

第一種係鉤子,就好似普通既後扣既BRA咁一樣直接扣上就可以。

第二種係槽口式,左邊係一個豎既圓柱體,另一邊就係容納係槽子,如將佢扣上,只需要將其由上至下合上就OK了,除既時候同樣道理。

由於前扣既BRA係向前包裹胸部既設計,對於胸型外擴既人穿著亦好,因為會幫助集中胸型,而一般胸型著上之後你既事業線會更為明顯,加上前扣款係方便襯衫!

由於前扣BRA係前面扣,所以著同除都好方便。

前扣BRA 既SIZE :

前扣BRA既下圍SIZE的确會同後扣一D唔同,唔似後扣咁可以較長短,而且後扣仲可以加延長扣。所以買前扣BRA時最好就試一試先。

另外,新買既前扣BRA下圍最好係稍為實一D,唔好大,因為之後會著鬆,有可能又太大太鬆既問題

前扣BRA大多數設計會以上薄下厚既墊,做出PUSH UP效果,而承托力亦好好!!

新年門市安排❤

2月4號~年30 全線分店收7pm

2月5號至2月10號 初1~初6全線分店休息

2月11號 初7啟市全線分店正常營業

門市地址1:旺角百寶利商業中心2104室❤

營業時間:14:00-22:00

門市地址2:銅鑼灣地帶1樓183號❤

營業時間:14:00-22:00

門市地址3:元朗嘉城廣場1005號❤

營業時間:13:00-21:00

Recent Posts