夏天必選✨🌞

夏天好多人都中意著背心,但包肉款容易露到bra邊,著吊帶背心既話,粗帶露出黎又唔靚🤯 如果你係成日著背心,今次介紹既呢兩個新款,你就要留意下啦🤗🤗

第一款: 雪絨花❄ (3色: 黑色/ 奶油綠/淡粉)

呢款好岩怕熱同想著上身自然啲既朋友,因為佢係全薄墊🤩 另外後面既lace 好薄好透氣,夏天著就唔會好焗。黑色配上粉色蝴蝶結,好特別,另外,綠色同粉色都係偏淡既色調,所以著淺色衫唔怕透,加上幼帶方便襯衫!! 而最特別最多人揀既色,就係綠色✨✨ 因為佢既拼色係最特別最明顯,拼左灰色既肩帶同蝴蝶結!!!

第二款: 戀愛魔法結🎀 (2色: 黑/白)

呢款同樣有拼色設計,兩色都做左拼色蝴蝶結,白色拼淡綠色蝴蝶結,黑色拼紅色。偏薄墊岩哂唔中意厚pad既朋友,bra帶係雙幼帶設計,著吊帶背心都冇問題,仲可以著跌膊衫露條帶出黎都唔怕😜 夏天多淺色衫就揀白色,黑色百搭!

門市地址1:旺角百寶利商業中心2104室❤

營業時間:14:00-22:00

門市地址2:銅鑼灣地帶1樓183號❤

營業時間:14:00-22:00

門市地址3:元朗嘉城廣場1005號❤

營業時間:13:00-21:00

Recent Posts