必入手的特別款2😍

大家好🙋‍♀️ 記唔記得我地上一篇既"必入手的特別款"呢? 上次介紹左兩個款,其中一款係暗黑系列既!!! 而"必入手的特別款2"我要介紹既新款都係暗黑系列既!!! 有留意我地ig既朋友應該知道,早排我地有個暗黑系列既款停產左,唔緊要🥰 舊既唔去新既點黎呢😂 所以為大家番左個新款,比大家睇睇個樣先。

有追開我地暗黑系列既朋友一定要入手啊😍😍 新一款既暗黑系列一樣都係以性感同特別為主,同樣都係得黑色啊!!! 而今次呢款比之前既誘惑感更強,多左少少SM既感覺,真係睇見都流哂鼻血🤪 做小戰衣去party或約會又得,或者普通出街襯衫著都好靚🤤 中意就要快手啦,因為一向暗黑系列都會比大家搶得好快,好易斷碼! 同埋根據以往經歷,有機會突然停產架,所以唔好等到時冇貨先黎後悔啊🥺🥺

門市地址1:旺角百寶利商業中心2104室

營業時間:14:00-22:00

門市地址2:銅鑼灣地帶1樓183號

營業時間:14:00-22:00

門市地址3:元朗嘉城廣場1005號

營業時間:13:00-21:00

門市地址4:荃灣新之城2樓62號

營業時間:13:00-21:00

Recent Posts